Magazinele noastre

Magazinele noastre

Bucuresti, Dimitrie Cantemir Nr. 25, Sc A, Parter, Vis a vis de Dristor Doner Kebap Tineretului, Tel 0731.081420, E-mail - lucian.miholcea@yahoo.com

Diplome
Diplome personalizate Carton gros de 300g sau 350g ori carton special (gri metalizat, auriu metalizat, alte culori) Format A4, A5 Laminate mat sau lucios Diploma este un act oficial care certifica pregatirea profesionala a unei persoane, un anumit titlu. Diploma este un act eliberat unui premiant, unui participant la o expozitie...
Diplome personalizate Carton gros de 300g sau 350g ori carton special (gri metalizat, auriu metalizat, alte culori) Format A4, A5 Laminate mat sau lucios Diploma este un act oficial care certifica pregatirea profesionala a unei persoane, un anumit titlu. Diploma este un act eliberat unui premiant, unui participant la o expozitie sau la un concurs, prin care se recunoaste valoarea acestuia. Prin diploma se recunoaste calitatea deosebita a lucrarilor expuse sau a rezultatelor obtinute de o persoana. Diploma este actul eliberat de o institutie de invatamant, de o comisie de examinare. Diploma se elibereaza unui premiant, unui concurent (la o intrecere sportiva, la o expozitie).
Detalii

Diplome There are 2 products.

Showing 1 - 2 of 2 items
  • 2,50 lei

    Diplome personalizate de absolvire pentru elevi, studenti etc.Carton gros de 300g sau 350g ori carton special (gri metalizat, auriu metalizat, alte culori etc.).Format A5.Laminate mat sau lucios. Cantitate minima 1 bucata.

  • 5,00 lei

    Diplome personalizate de absolvire pentru elevi, studenti etc.Carton gros de 300g sau 350g ori carton special (gri metalizat, auriu metalizat, alte culori etc.).Format A4.Laminate mat sau lucios. Cantitate minima 1 bucata.

Showing 1 - 2 of 2 items