Magazinele noastre

Magazinele noastre

Bucuresti, Dimitrie Cantemir Nr. 25, Sc A, Parter, Vis a vis de Dristor Doner Kebap Tineretului, Tel 0731.081420, E-mail - lucian.miholcea@yahoo.com

Chei Auto 

Subcategorii

 • Carcasă Chei Auto

  Confectionam o gama variata de profile de chei pentru locuinta, chei auto cu cip, chei cu transponder,chei cu infrared ,chei cu telecomanda pentru,motociclete, autoturizme, camioane si masini agricole. Produsele sant de calitate superioara si sunt achizitionate de la specialisti in domeniu precum : SILCA,EUROKEY,CISSA,MOTURA,URBIS,KALE.

 • Carcase Chei Smart

  Carcasele Smart Key pentru VW Pasat ,Mercedes,Audi,Nisan,Land Rover ele nu contin partea electrica a masinii sau cipul din interiorul cheii.Se va muta partea electrica din cheia veche in carcasa cheii noi se copiazadaca lamela noua dupa cea veche.

 • Reparații Telecomezi Auto

  Reparatii telecomenzi chei auto cu microcontacte de origine (inlocuit microcontacte / butoane). Reparatii card (cartela) pornire Renault Megane, Laguna, Scenic, Clio, Espace,etc Reparatii telecomanda chei Opel , Peugeot , Ford, Renault, Dacia,mercedes,audi,vw,,etc.

 • Chei Auto cu CIP

  LISTA DE PRETURI Aveti o lista la fiecare marca cu anul de fabricatie si tipul de cip TP05,TPX2,TPX5 TP05 - PRET CIP CU COPIERE (CLONARE) -100 LEI TPX2 - PRET CIP CU COPIERE (CLONARE) -150 LEI TPX5 - PRET CIP CU COPIERE (CLONARE) -150 LEI Chei auto cu microchip incorporat (emitator+receptor) cu rolul de-a transmite electronic informatia necesara pornirii motorului. Fiecare cheie are un cod electronic diferit si stabil care nu poate fi rescris cand este pornit motorul autovehiculului . Copiem chei auto pentru: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, IVECO, KIA, MITSHUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, TOYOTA, RENAULT, SKODA, SUZUKI, etc. Ne gasiti in Dimitrie Cantemir, Nr 25, Bl 2, Sc. A, Parter, vis a vis de Dristor Kebap Tineretului Program : Luni - Vineri 10.00-20.00, Sanbata - Duminica : Inchis

 • Chei Camioane cu CIP

  Lista de preturi pentru cheie cu cip pentru Camioane iveco,man,mercedes,ford,isiuzu,nissan,renault,scania,stelring,volvo cu preturi incepand de la 100 lei in functie de anul de fabricatie si modelul

 • Carcase Auto

  Carcase chei auto simple si ele nu contin partea electrica a masinii sau cipul din interiorul cheii.Se va muta partea electrica din cheia veche in carcasa cheii noi se copiazadaca lamela noua dupa cea veche iar daca bateria vecheii vechi este slaba va recomandam si achizitionarea unei bateri dedicata modelului dumneavoastra de cheie.

 • Brelocuri Metalice Auto

  Avem o gama larga de brelocuri metalice cromate cu diverse marci auto de inalta calitate si foarte rezistente. Brelocul auto reprezinta un cadou elegant si personalizat. Brelocul iti ofera posibilitatea de a-ti gasi cu usurinta cheile.

 • Becuri LED Auto - Moto

  Becuri LED pentru motociclete, camioane, autobuze si alte vehicule de gabarit mare. Produc pana la de 5 ori mai multa lumina cu un consum de 13 ori mai redus. Ofera lumina atat de necesara la interior fara a orbi soferul. Durata de viata de pana la 12 ani.

 • Carcase tip briceag

  Carcase chei auto tip briceag ele nu contin partea electrica a masinii sau cipul din interiorul cheii.Se va muta partea electrica din cheia veche in carcasa cheii noi se copiazadaca lamela noua dupa cea veche iar daca bateria vecheii vechi este slaba va recomandam si achizitionarea unei bateri dedicata modelului dumneavoastra de cheie.