Magazinele noastre

Magazinele noastre

Bucuresti, Dimitrie Cantemir Nr. 25, Sc A, Parter, Vis a vis de Dristor Doner Kebap Tineretului, Tel 0731.081420, E-mail - lucian.miholcea@yahoo.com

Chei Casă 

Subcategorii

  • Chei Casă Yale

    Confectionam o gama variata de profile de chei pentru locuinta si o gama larga de servicii de multiplicari chei yale, realizate cu ajutorul masinilor moderne de care dispunem. Produsele sant de calitate superioara si sunt achizitionate de la specialisti in domeniu precum : SILCA,EUROKEY,CISSA,MOTURA,URBIS,KALE.

  • Chei cu amprenta

    Confectionam o gama variata de profile de chei pentru cilindri de locuinta si o gama larga de servicii de multiplicari chei yale realizate cu ajutorul masinilor moderne de care dispunem. Cilindrul este componenta principala in asigurarea nevoilor de siguranta si ne ajuta sa ne protejam locuintele in care traim. Din acest motiv, montarea usilor cu cilindrii siguri si calitativi este o prima cerinta pentru oricine Produsele sant de calitate superioara si sunt achizitionate de la specialisti in domeniu precum : SILCA,EUROKEY,CISSA,MOTURA,URBIS,KALE.